Go to Top

Beste gast van Oerkroeg Schiller,

Het is zo ver! Op maandag 1 juni mogen onze deuren weer open. Wij gaan ons uiterste best doen om jou zo gastvrij mogelijk te ontvangen! Om jouw gezondheid en die van ons te waarborgen houden we ons aan bepaalde voorwaarden en is het iets anders dan je gewend bent.

Ontvangst:

Bij aankomst word je ontvangen door één van onze medewerkers. Als er niemand staat wacht a.u.b. even bij de ontvangstpoort tot de medewerker terug is. Hij of zij zal je vervolgens een aantal gezondheid vragen stellen. Je kunt daarna jouw handen desinfecteren waarna je naar de tafel wordt begeleid.

Reserveren:

Voor het restaurant en borrelen binnen de kroeg is reserveren verplicht. Als je bij ons een hapje wil komen eten kan je bellen naar 0543-472230 of reserveren via onze website: www.oerkroeg.nl . Om zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken met ons lekkere eten werken we in twee shiften. Dat wil zeggen dat je bij het reserveren van een vroege tafel maximaal 2 uur kan tafelen. Als je alleen wat wil komen drinken vragen we je om te reserveren door op de dag zelf te bellen naar 0543-472230. Je mag natuurlijk wel spontaan langs komen voor een drankje op het terras. Reserveren op het terras is helaas niet mogelijk.

Anderhalve meter:

Als je reserveert hou er dan rekening mee dat je met maximaal 2 personen aan een tafel binnen 1,5 meter van elkaar mag zitten. Met meerdere personen zit je allen op 1,5 meter afstand van elkaar. Alleen een gezamenlijk huishouden is een uitzondering en mogen met meerderen aan een tafel binnen 1,5 meter van elkaar zitten. Tip: 18 glazen bier is ongeveer anderhalve meter.

Biljarten op je eigen tafel:

Helaas is er op dit moment geen mogelijkheid om bij ons te poolen, biljarten of darten. Om de pijn van het gebrek aan een pooltafel iets te verzachten zijn er 4 tafelmodellen beschikbaar.

Wij gaan ervan uit dat iedereen de verantwoordelijkheid neemt om onze richtlijnen en die van het RIVM (omtrent hygiëne, afstand en gezondheid) op te volgen. Wanneer dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt om diegene te verzoeken het pand of terras te verlaten.

Samen maken we er iets moois van. Blijf gezond en we ontvangen jullie graag snel weer bij Oerkroeg Schiller!

Jaap Delleman en team Oerkroeg Schiller
Prinsenstraat 4
Aalten | Achterhoek
0543-472230

Openingsdagen:
Woensdag en donderdag vanaf 16:00 uur.
Vrijdag t/m zondag vanaf 14:00 uur.
Keuken vanaf: 17:00 uur.