Go to Top

Beste gast van Oerkroeg Schiller,

Op maandag 1 juni gingen onze deuren weer open. Wij gaan ons uiterste best doen om jou zo gastvrij mogelijk te ontvangen! Om jouw gezondheid en die van ons te waarborgen houden we ons aan bepaalde voorwaarden en is het iets anders dan je gewend bent.

Als je via het terras binnen komt zie je daar een desinfectiepaal waar je de mogelijkheid hebt om je   handen te desinfecteren, wij raden dat ten zeerste aan. 

Reserveren:

Als je bij ons een hapje wil komen eten kan je bellen naar 0543-472230 of reserveren via onze website: www.oerkroeg.nl . Om zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken met ons lekkere eten werken we in twee shifts. Dat wil zeggen dat je bij het reserveren van een ‘vroege tafel’ maximaal 2 uur kan tafelen. Als je alleen wat wil komen drinken kun je reserveren door op de dag zelf te bellen naar 0543-472230. Je mag natuurlijk wel spontaan langs komen en meestal is er wel een plekje te vinden. Grotere groepen raden we wel aan om op de dag zelf even te bellen, om teleurstellingen te voorkomen.

Anderhalve meter:

Als je reserveert hou er dan rekening mee dat je met maximaal 2 personen aan een tafel binnen 1,5 meter van elkaar mag zitten. Met meerdere personen zit je per tweetallen bij elkaar en verder op 1,5 meter afstand van elkaar. Alleen een gezamenlijk huishouden is een uitzondering en mogen met meerderen aan een tafel binnen 1,5 meter van elkaar zitten. Tip: 18 glazen bier is ongeveer anderhalve meter.

Biljarten op je eigen tafel:

Helaas is er op dit moment geen mogelijkheid om bij ons te poolen, biljarten of darten. Om de pijn van het gebrek aan een pooltafel iets te verzachten zijn er 4 tafelmodellen beschikbaar.

Wij gaan ervan uit dat iedereen de verantwoordelijkheid neemt om onze richtlijnen en die van het RIVM (omtrent hygiëne, afstand en gezondheid) op te volgen. Wanneer dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt om diegene te verzoeken het pand of terras te verlaten.

Samen maken we er iets moois van. Blijf gezond en we ontvangen jullie graag snel weer bij Oerkroeg Schiller!

Jaap Delleman en team Oerkroeg Schiller
Prinsenstraat 4
Aalten | Achterhoek
0543-472230

Openingsdagen:
Woensdag en donderdag vanaf 16:00 uur.
Vrijdag t/m zondag vanaf 14:00 uur.
Keuken vanaf: 17:00 uur.